Klanten vertellen in testimonials hieronder wat ze van de diensten van Het Soepele Paard vinden. Ik hecht enorm veel waarde aan wat mijn klanten vinden. Ervaringen van klanten zeggen meer dan allerlei factsheets.

Hij had dit keer een weekje nodig, maar is weer een stapje verder gekomen in de piaffe. Hij kan beter voorwaarts blijven, mede dankzij jouw massages!

Tessa

Jagger is na de eerste massage niet meer geblokkeerd en heeft niet meer gesteigerd. Hij was meteen veel meer ontspannen. Na de tweede massage loopt hij superfijn over zijn rug en wil zijn hals helemaal strekken!

Jessie
Ik wil je laten weten dat het heel goed gaat met Hashtag.
Ze staat mooi op dr voorbeentjes met op beiden gewicht. Onder het zadel loopt ze meer in balans, ze draagt haar hals tijdens rust en werk veel lager dan voorheen.
Ik merk zelfs tijdens het poetsen verschil in haar hals, voorheen was deze altijd hard, nu veel zachter en minder gevoelig. Aan de longeerlijn galoppeert ze rustig en meer in balans.
Al met al ben ik heel blij met deze veranderingen!
Mirjam

Ik heb vandaag voor het eerst weer gedressuurd sinds de massage. Het ging echt supergoed! Alsof ik een heel ander paard had. Veel losser in de hals, m’n instructrice merkte het ook op!

Claire

CT liep na de massage van gisteren echt als een zonnetje vandaag. Lekker voorwaarts en los – echt super!

Suzanne

Super tevreden met de lessen en paardenmassages van Keesje. Ik kan wel zeker zeggen dat we zonder niet zo ver gekomen zouden zijn! Ook de workshop is aan te raden.

Dymiana

Keesje legt tijdens de paardensportmassage duidelijk uit wat ze voelt en doet. Is rustig en kundig en weet wat ze doet. Na de behandeling krijg je alles nog eens duidelijk uitgelegd en als het nodig is met oefeningen erbij om je paard los te houden.

Barbara