Trainingsweekend

Heb jij altijd al een trainingsweekend willen volgen bij een andere instructrice dan je normaal hebt? Maar hield het reizen en het vervoeren van je paard naar  een andere locatie je tegen? Wilde je je paard liever niet op een vreemde stal zetten, of misschien vind je het wel spannend om met ruiters van andere niveaus een weekend door te brengen?

Dan heb ik nu een leuke oplossing voor je!

Dit jaar kom ik namelijk op locatie om een trainingsweekend te verzorgen.

Dus wil jij een weekend trainen met een objectief oog, meer inzicht in het exterieur en de bespiering van je paard of pony, oefeningen voor onder het zadel, maar ook op de grond en een massage voor je paard.
En aan het eind van het weekend? Ga je met bakken vol huiswerk en motivatie aan de slag! En dat allemaal in slechts twee of drie intensieve trainingsdagen…

Lijkt het je interessant?
Je hoeft alleen maar te zorgen dat er minimaal 3 combinaties meedoen, we gebruik kunnen maken van de bak en met elkaar kunnen lunchen. We kunnen samen een programma samenstellen waarin we bepalen waar je behoefte aan hebt.

Het maximale aantal combinaties is 5, omdat ik graag persoonlijk te werk ga, maar dit geldt alleen bij een driedaags weekend.

Tarieven

Tweedaags weekend met 4x les ( waarvan minimaal 2 onder het zadel, maar ook les in oefeningen aan de hand, stretchoefeningen, eventueel massagetechnieken leren), een spiercheck van je paard, plus een sportmassage voor je paard.

Minimaal 3 combinaties, maximaal 4 = 197 euro per combinatie incl btw.

Driedaags weekend met 6x les, (waarvan minimaal 3 onder het zadel, maar ook lessen aan de hand, stretchoefeningen leren, eventueel massagetechnieken leren), een spiercheck van je paard, én een sportmassage voor je paard.

Minimaal 3 combinaties, maximaal 5. De kosten bedragen 259 euro per combinatie, incl. btw.

*Bij locaties op meer dan een uur rijden vanaf Houten graag contact opnemen over de mogelijkheden. 

Ben je geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met mij op!


NIEUW – Trainingsweekend: “trainen tot een soepel endurance paard”

Ben jij gek op het rijden van lange ritten in het bos, over de hei of op het strand? Maar wil jij wel eens meer weten over de trainingsprincipes, zodat je paard op een goede manier steeds langere afstanden leert lopen. Of lonkt die endurancesport wel, maar weet je niet zeker of jouw paard of pony er wel geschikt voor is? Dan is dit weekend echt iets voor jou. Ik ben door Melanie de Jong uitgenodigd om samen met haar een uitgebreid enduranceweekend te organiseren. Zij is expert op het gebied van endurance rijden met koudbloeden! Dus heb jij niet het typische endurancepaard, juist dan kun je je opgeven voor dit weekend!

Tijdens het weekend besteden we aandacht aan meer informatie over de sport, inzicht in het exterieur en de bespiering van je paard of pony, oefeningen voor onder het zadel en op de grond, om je paard soepel te houden en aan het eind van het weekend voel je een enorme verbetering en neem je bakken huiswerk mee naar huis!

Uitgebreid programma:

Aankomst op vrijdag 16 augustus vanaf 13.00 vertrek zondag 18 augustus +/- 17.00

Locatie:
Hoeve Heidezicht
Langedijke (Friesland)

Wat gaan we doen:
• 2 buitenritten, waarvan 1 met VG + Keuring onderweg
• Lezing trainingsleer klasse 0/1
• Lezing over spieropbouw en herstel bij paarden door Keesje den Hollander
• Individuele Bewegingsanalyse paard
• Groom workshop
• Schriktraining
• Stretch of massage workshop
• 1 les in duo’s – oefeningen onder het zadel
• Afhankelijk van het weer kan er gezwommen worden met de paarden.

Wat zit er allemaal bij in?
• 2 overnachtingen voor paard + ruiter. Paard kan in de paddock, ruiter in eigen tent.
• 2 x ontbijt, 3x lunch, 2x avondeten (waarvan 1 x bbq)
• Ruwvoer + brok voor je paard

Wat is je investering?
340,-

Meer informatie of aanmelden>>