Hard werken, meer inzicht in het exterieur en de bespiering van je paard of pony, oefeningen voor onder het zadel en op de grond, veel gezelligheid en genieten , en aan het eind van het weekend. Voel je een enorme verbetering en neem je bakken huiswerk mee naar huis! En dat allemaal in drie dagen… Ik ga de uitdaging aan, jij ook?

Lees Meer

In twee dagen train je met je paard dressuurmatig, op je paard én naast je paard, om heel veel te leren en jullie prestaties te verbeteren! Samen bespreken we waar je graag aan wilt werken, waarna we in de les kijken hoe je dat nou direct verbetert. Niet alleen op rijtechnisch vlak, maar ook kijken we welke oefeningen jouw paard of pony het beste passen. Onder het zadel en op de grond.

Lees Meer

Als sportmasseur vind ik het uiteraard belangrijk dat je paard zich goed kan bewegen en los is. Daarom besteed ik ook in mijn lessen aandacht aan het exterieur en de bespiering van jouw paard. Het weekend is geschikt voor ruiters en amazones van ieder niveau en uit iedere discipline die dressuurmatig willen trainen. Dit klinkt toch als een ponykamp 2.0? Wie wil dat nou niet? Geef je snel op!

Het was een leerzaam en gezellig weekend. Een fijne mix van inspanning en ontspanning voor zowel paard als ruiter. Naast je eigen doelen leer je ook veel van de lessen en verhalen van anderen.
Keesje geeft met veel geduld en passie les. Ik merkte duidelijk verbetering in de schoudervoor tijdens de eerste wedstrijd na het trainingsweekend. Na het 3 daagse weekend heeft mijn training thuis een boost en duidelijker doel.

Melissa