Online Training Paardenmassage


Ben jij iemand die altijd haar paard masseert, maar wel eens zou willen weten hoe het nou precies moet?
Vind jij het leuk om op een andere manier met je paard bezig te zijn? Wil jij goed leren wat jij zélf kunt doen om je paard los en soepel te houden? Dan is deze online training paardenmassage echt iets voor jou!

De online training bestaat uit vier unieke afleveringen, waarin je basistechnieken leert om je paard van voor naar achteren te masseren. Iedere week ontvang je een email met de nieuwe aflevering zodat je in de tussentijd kunt oefenen! Je ontdekt waar jouw paard lekker los is en merkt waar je paard misschien wat meer gespannen spieren heeft. Je leert technieken die je gemakkelijk in de praktijk kunt toepassen, zodat je paard zijn spieren meer kan ontspannen. Én je kunt alle afleveringen onbeperkt blijven kijken voor maar € 47,- (incl. btw)!

BEKIJK HIERONDER DE INTRODUCTIEVIDEO

 

Jij wilt toch ook zelf je paard kunnen masseren?

 

Voor wie?

Voor iedere paarden en ponyliefhebber die wil leren om zijn of haar paard los te houden door middel van massage. Je hoeft geen voorkennis te hebben om deze training te kunnen volgen.

 

“Ik kijk de filmpjes met plezier. Ik bouw het rustig op en kan gelukkig de filmpjes zo vaak kijken als ik wil.” – Inès

“Ik heb met veel plezier naar alle 4 de afleveringen gekeken. Vandaag mijn paard van voor tot achteren gemasseerd.” – Roxanne

 

Wat levert het je op?

  • Je ontvangt 4 exclusieve video’s, met telkens een week tijd ertussen, die je onbeperkt kunt kijken.
  • Daarin leer je de basis van het masseren van het lichaam van je paard (met uitzondering van de benen).
  • Hierdoor leer je het lichaam van je paard kennen, merk je veranderingen in bespiering snel op en heb je eerder in de gaten of je paard gespannen spieren krijgt.
  • De band met je paard wordt sterker en je gaat merken dat je paard zich naarmate je vaker masseert steeds beter gaat ontspannen.

 

Wat is jouw investering?

Je kunt alle afleveringen onbeperkt blijven kijken voor maar € 47,- (incl. btw)!

JA, STUUR MIJ DE ONLINE TRAINING >>

 

De online training vervangt niet de massage van een gediplomeerde en ervaren paardensportmasseur of fysiotherapeut. Wél helpt het je paard langer los te houden en ga je herkennen wanneer je een professional moet inschakelen.

 

“Ik kijk met plezier naar jou en Don in de online massage cursus. Voor mij na 2 praktijkcursussen van jou toch heel nuttig om dit even weer te zien en helder uitgelegd te krijgen en als een soort naslag info bij de hand te hebben.” – Carolien

“’n Aanrader!” – Yvette

“Hele duidelijke video’s! En heel leuk om zelf te doen! Zeker als m’n paard er van staat te genieten en er lekker voor gaat staan, heerlijk! “ – Bianca