Online Trainingen

 

Ik heb verschillende online trainingen gemaakt om jou te helpen je paard losser te maken! Je kunt kiezen voor Paardenmassage, Gebruik van de Massagegun en Stretchen en Benenmassage. Lees en bekijk hieronder meer!

 

Online training Paardenmassage


Ben jij iemand die altijd haar paard masseert, maar wel eens zou willen weten hoe het nou precies moet?
Vind jij het leuk om op een andere manier met je paard bezig te zijn? Wil jij goed leren wat jij zélf kunt doen om je paard los en soepel te houden? Dan is deze online training paardenmassage echt iets voor jou!

De online training bestaat uit vier unieke afleveringen, waarin je basistechnieken leert om je paard van voor naar achteren te masseren. Iedere week ontvang je een email met de nieuwe aflevering zodat je in de tussentijd kunt oefenen! Je ontdekt waar jouw paard lekker los is en merkt waar je paard misschien wat meer gespannen spieren heeft. Je leert technieken die je gemakkelijk in de praktijk kunt toepassen, zodat je paard zijn spieren meer kan ontspannen. Én je kunt alle afleveringen onbeperkt blijven kijken voor maar € 49,- (incl. btw)!

BEKIJK HIERONDER DE INTRODUCTIEVIDEO

 

Jij wilt toch ook zelf je paard kunnen masseren?

 

Voor wie?

Voor iedere paarden en ponyliefhebber die wil leren om zijn of haar paard los te houden door middel van massage. Je hoeft geen voorkennis te hebben om deze training te kunnen volgen.

 

“Ik kijk de filmpjes met plezier. Ik bouw het rustig op en kan gelukkig de filmpjes zo vaak kijken als ik wil.” – Inès

“Ik heb met veel plezier naar alle 4 de afleveringen gekeken. Vandaag mijn paard van voor tot achteren gemasseerd.” – Roxanne

Meer weten en inschrijven voor de online training? Dat kan via de aanmeldknop!

 

JA IK MELD ME GRAAG AAN

“Ik kijk met plezier naar jou en Don in de online massage cursus. Voor mij na 2 praktijkcursussen van jou toch heel nuttig om dit even weer te zien en helder uitgelegd te krijgen en als een soort naslag info bij de hand te hebben.” – Carolien

“Hele duidelijke video’s! En heel leuk om zelf te doen! Zeker als m’n paard er van staat te genieten en er lekker voor gaat staan, heerlijk! “ – Bianca

Online training massage gun voor paarden

In deze training laat ik je zien hoe je de massage gun goed en veilig op je eigen paard gebruikt. Het vervangt niet de massage van een professionele sportmasseur, maar helpt heel goed in het onderhoud van je paard!

Je ziet welke koppen je het beste op welke spiergroepen kunt gebruiken. je ziet hoe je de massagegun het beste op je paard houdt en hoe je de massagegun kunt introduceren bij je paard voor maar 19,95 euro! ACTIEPRIJS: Tot 8 augustus betaal je maar 14,95 voor de training!

JA IK MELD ME GRAAG AAN

Wil je een massage gun aanschaffen die goed  werkt bij paarden? Kijk dan in de webwinkel. Daar vind je een mooie aanbieding van de massage gun en online training in één!

Online training Stretchen en Benenmassage voor paarden

Leer maar liefst 21 oefeningen om jouw paard losser te maken. Van het stretchen van de benen en de wervelkolom, tot het doen van een balansoefening. Daarnaast krijg je een aantal technieken om de benen van je paard te kunnen masseren. Een hele veelzijdige online training! Nu van 49,- voor 39,-!

JA, STUUR MIJ DE ONLINE TRAINING >>