Online dressuurinstructie

NIEUW!

Online Dressuurinstructie: op je eigen plek en moment trainen en toch instructie krijgen!

Ik bied je de mogelijkheid om digitaal samen met mij je training te bekijken en te bespreken. Na afloop krijg je praktische tips waarmee je een aantal weken aan de slag kunt.

Ben jij nieuwsgierig wat een professionele paardensportmasseur, dressuuramazone en dressuurinstructrice van jouw training vindt? Kun jij wel wat tips gebruiken om je paard soepeler te krijgen óf wil je juist proefgerichte tips? Je kunt nu samen met mij online je video’s bespreken tijdens de online dressuurinstructie!

Hoe werkt het?

  • Jij laat jouw training filmen. Stap, draf, galop op beide kanten en de oefeningen of proef die je graag wilt laten zien. 20 minuten van die training stuur je naar mij.
  • De video stuur je minimaal 24 uur van te voren naar mij – info@hetsoepelepaard.nl- via wetransfer, zodat ik mij kan voorbereiden op onze afspraak. Graag even je naam en niveau vermelden bij de video.
  • De dag van de afspraak ontvang je van mij een link naar Zoom waarmee we samen digitaal kunnen afspreken. Nadat we kennis hebben gemaakt en je hebt toegelicht waar je zelf tegen aan loopt, kijken we samen naar je training. Ik vertel je direct de dingen die mij opvallen en je krijgt een aantal oefeningen mee die je thuis kunt gaan oefenen. Deze sessie duurt een half uur.

Het leuke hieraan is dat we live met elkaar in gesprek kunnen gaan. Doordat we samen naar de video kijken, kun jij mij meteen vragen stellen. Dat is een heel andere interactie dan dat ik een video inspreek en naar jou terug stuur. Je krijgt meteen feedback en tips voor je volgende training!

Wat is jouw investering?

De kosten voor deze training zijn 25 euro incl. btw.
Neem contact met mij op voor het inplannen van een afspraak via info@hetsoepelepaard.nl. Na het aanmelden, stuur ik je nog een handige email met tips voor de video. Tot snel!