Masterclass ‘Training & Paardenmassage’

Vind jij het belangrijk dat je paard goed in zijn vel zit? En wil jij je paard op de juiste manier opleiden, loshouden en de goede hulpen te geven? Dan is deze clinic wat voor jou. Deze clinic organiseer ik niet zelf, maar ik kom hem heel graag geven op jouw stal! Interesse? Neem dan even contact met me op.

Wat houdt de masterclass ‘Training & paardenmassage’ in?

We starten deze clinic met een korte inspectie van je paard in beweging aan de longe. Samen bespreken we waar je tegen aanloopt in je dressuurproeven en in je training thuis. Ik noteer wat mij opvalt aan de bewegingen en soepelheid van het paard. Daarna controleer ik je paard op spierspanning en volgt de paardenmassage waarmee ik de plaatsen waar spierspanning zit los maak.

Vervolgens krijg je een les waarbij we echt aan de slag gaan met je rijtechnische problemen. We proberen we je paard nog beter rechtgericht, soepel en aan je hulpen te krijgen.

Deze clinic is geschikt voor een kleine groep deelnemers, maximaal 6. Uiteraard kunnen er toeschouwers aanwezig zijn om op deze manier wat op te steken van de massage en de instructie.

Wat levert de clinic jou op?

  • Analyse van jou en je paard.
  • Sportmassage voor je paard.
  • Instructie om tot een soepeler paard te komen.
  • Tips en huiswerk voor je training voor de komende weken.
  • Een leerzame en gezellige dag!

Contact en informatie
Ben jij geïnteresseerd in de masterclass ‘Training & Paardenmassage’ en wil je een datum inplannen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!