Kleine hulpen grote gevolgen

Makkelijker paardrijden met bewuster lichaamsgebruik

Datum: nog niet bekend – interesse in een workshop op jouw locatie? Neem dan contact met ons op.

Op 18 september jl. organiseerden wij deze clinic. Lees meer over die dag>>

Kosten: 75 euro
Geef je op door te mailen naar Mariska Versteeg: info@paardenbewegen.com

Wil jij rijden met kleinere hulpen? En met meer gevoel? Je paard moeiteloos kunnen aansturen zodat het rijden bijna vanzelf lijkt te gaan? In deze clinic worden de aansturing van je eigen lichaam en de aansturing van je paard naadloos aan elkaar gekoppeld.

Kleine hulpen grote gevolgen 2Onder leiding van Mariska Versteeg (dierosteopaat en grondlegger van de ‘Bewust beter paardrijden’ methode) begin je met een praktijksessie op de grond. Door middel van oefeningen die hier speciaal voor ontwikkeld zijn word je je weer bewust van de bewegingsmogelijkheden van je eigen lichaam.

Houding en zit.4 18 sept 16Ik begeleid je direct daarna verder in een speciale les met je eigen paard. Dit is niet zomaar een dressuurles, maar een les die precies aansluit op wat je daarvoor geleerd hebt over de aansturing van je eigen lichaam. Daarbij krijg je stap voor stap duidelijke aanwijzingen, zodat je de feedback die jouw paard op jouw hulpen geeft bewuster ervaart.

Ben je nieuwsgierig naar deze methode en wil je je laten verrassen door wat er mogelijk is met jouw paard? Geef je dan snel op!

Programma

Groep 1

9.30 uur – 11.30 uur grondoefeningen met Mariska Versteeg
12.00 uur – 14.00 uur in duo’s oefeningen uitvoeren op het paard in een les van een uur van Keesje de Hollander

Groep 2

12.00 – 14.00 uur grondoefeningen met Mariska Versteeg
14.30 – 16.30 uur in duo’s oefeningen te paard in een les van een uur van Keesje de Hollander

Wij zorgen voor voldoende koffie, thee en versnaperingen voor tussendoor. Het exacte programma wordt bekend gemaakt op het moment dat het aantal inschrijvingen duidelijk is. We willen werken met kleine groepjes zodat we voor iedereen individueel aandacht hebben.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze clinic of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar Mariska Versteeg,  e-mailadres info@paardenbewegen.com of bel 06 4012 9725 voor meer informatie. Je ontvangt van ons een bevestiging van deelname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *