Iets voor jou?

Geloof je net als ik dat de paarden goed in hun vel moeten zitten om onze hulpen goed te laten doorkomen, oefeningen gemakkelijker te kunnen uitoefenen en tot optimale prestaties te komen? Maar denk jij ook dat een paard consequent getraind en soms wat overtuigd moet worden om bepaalde oefeningen goed uit te voeren? En ben je zo gemotiveerd dat je thuis aan de slag gaat met de tips die je gekregen hebt tijdens lessen of trainingen? Dan help ik je graag verder!

Wedstrijdruiters
Ben jij actief in de wedstrijdsport als dressuurruiter? Dan werk ik graag met je aan een succesvolle wedstrijdcarrière. Als paardensportmasseur, dressuurinstructrice en wedstrijdamazone kan ik je op verschillende vlakken verder helpen. We houden daarbij de mogelijkheden van je paard in het oog.

Recreatieruiters
Uiteraard kunnen ook recreatieruiters en hun paarden bij mij terecht. Motivatie en enthousiasme staan bij mij voorop. Samen maken we stappen om jouw paard soepel in het lijf te houden.

Paardensportmassage tijdens de endurance wedstrijd in Ommen

Paardensportmassage tijdens de endurance wedstrijd in Ommen

 

Springruiters, endurance ruiters, menners, sgw- en westernruiters ondersteun ik ook. Door spierproblemen van je paard op te lossen, maar ook door naar de rijtechnische kant van de training te kijken. Daarbij kijk ik bijvoorbeeld of een paard wel voldoende aan de hulpen is, of hij rechtgericht is en voldoende nageeflijk wil en kan lopen.

 

 

Revalidatiepaarden
Er zijn paarden die na een blessure weer aan het werk mogen, maar wel stijf en voorzichtig aanvoelen voor hun ruiter. Deze paarden zijn ten tijde van de blessure vaak gaan compenseren in hun lichaam. Hierdoor kunnen ze schever zijn en stijf aanvoelen. Regelmatige massages van de spierketen waar de blessure heeft gezeten, kan een paard verlichting geven waardoor hij sneller weer op het oude niveau kan komen en de training makkelijker en beter opgebouwd kan worden.