Ben jij op zoek naar dressuurinstructie? Wil jij nog beter leren paardrijden? En vind jij het belangrijk om met steeds kleinere hulpen je paard fijn te laten lopen?

Ik besteed in mijn lessen veel aandacht aan: het rechtgerichten, het nageeflijk en losgelaten gaan van het paard. Het kunnen rijden met kleine hulpen. Verbeteren van het paard op alle gebieden. Houding en zit van de ruiter. Proefgericht rijden indien gewenst.

Op dit moment heb geen plek voor nieuwe lesklanten, wel kun je me laten meekijken met jouw training via de online dressuurinstructie!
Wil je bij mij lessen volgen? Dan vind ik het belangrijk dat je net als ik enthousiast en gemotiveerd bent en op jouw eigen niveau doelen wilt stellen. Met de tips uit de lessen en jouw nieuwe doelen ga je thuis weer fanatiek aan de slag.

“Intussen heb ik alweer een paar jaar les van Keesje. Keesje is een rustig en betrouwbaar persoon. Ze geeft op een hele vriendelijke, maar ook duidelijke manier instructies. Daarnaast luistert naar jou als amazone en observeert je paard, ze kijkt dus echt naar het totaal plaatje. Ook organiseert ze trainingsweekenden en massageworkshops, een hele fijne aanvulling op de lessen. Kortom, Keesje is meer dan een ‘gewone‘ instructrice , ze is ook mijn coach! Bedankt Keesje voor alles tot nu toe en dat er nog maar mooie momenten (en prestaties) mogen volgen!”
Juliette