Agenda

Regelmatig verzorg ik interessante workshops, clinics en andere activiteiten. Hier zie je de eerstvolgende data. Wil je een workshop of clinic bij jou op locatie organiseren? Dat is ook mogelijk! Neem dan even contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden.

Workshop ‘Masseren kun je leren’

-VOL- De eerstvolgende workshop is op zondag 23 februari 2020 van 10.00 tot 14.30 uur op manege de Volte in Ijsselstein. Je investering is 55 euro. Geef je snel op via de knop op de pagina van de workshop!

Zou jij graag zelf je paard soepel willen houden? Volg dan de workshop Masseren kun je leren. Tijdens deze workshop paardenmassage leer je basistechnieken waarmee je aan het eind van de workshop je paard zelf kunt masseren. Zo kun je je eigen paard soepel houden én eerder spierproblemen signaleren.

Lees meer>>


Workshop Stretchen & Benenmassage

Er is nog geen nieuwe datum gepland voor deze workshop; 

In de workshop Stretchen en Benenmassage starten we met een korte theoriepresentatie. Maar al snel vertrekken we naar de stallen om aan de slag te gaan. We beginnen met een aantal massagetechnieken voor de schouder en de achterhand. Om vervolgens verder te gaan met de benenmassage. Hiermee brengen we de bloedcirculatie weer op gang en worden afvalstoffen weer beter afgevoerd. Lees meer>>


Trainingsweekend: “trainen tot een soepel endurancepaard”

16 tm 18 augustus 2019
Langedijk (Friesland)
Ben jij gek op het rijden van lange ritten in het bos, over de hei of op het strand? Maar wil jij wel eens meer weten over de trainingsprincipes, zodat je paard op een goede manier steeds langere afstanden leert lopen. Of lonkt die endurancesport wel, maar weet je niet zeker of jouw paard of pony er wel geschikt voor is? Dan is dit weekend echt iets voor jou. Ik ben door Melanie de Jong uitgenodigd om samen met haar een uitgebreid enduranceweekend te organiseren. Zij is expert op het gebied van endurance rijden met koudbloeden! Dus heb jij niet het typische endurancepaard, juist dan kun je je opgeven voor dit weekend!

Tijdens het weekend besteden we aandacht aan meer informatie over de sport, inzicht in het exterieur en de bespiering van je paard of pony, oefeningen voor onder het zadel en op de grond, om je paard soepel te houden en aan het eind van het weekend voel je een enorme verbetering en neem je bakken huiswerk mee naar huis!  Lees meer>>


Masterclass ‘Training & Paardenmassage’

Vind jij het belangrijk dat je paard goed in zijn vel zit? En wil jij je paard op de juiste manier opleiden, loshouden en de goede hulpen te geven? Dan is deze clinic met een combinatie van bewegingsanalyse, spierinspectie, massage en rijtechnische tips wat voor jou!

Wat houdt de masterclass ‘Training & paardenmassage’ in?

We starten deze clinic met een korte inspectie van je paard in beweging aan de longe. Samen bespreken we waar je tegen aanloopt in je dressuurproeven en in je training thuis. Ik noteer wat mij opvalt aan de bewegingen en soepelheid van het paard. Daarna controleer ik je paard op spierspanning en volgt de paardenmassage waarmee ik de plaatsen waar spierspanning zit los maak. Lees meer>>


Clinic ‘Trainen tot een soepel paard’

Wil jij wel eens weten welke oefeningen jouw paard soepeler kunnen maken? Een frisse blik op je huidige training? Dan is deze clinic iets voor jou!

De clinic geef ik op locatie, jij en je stalgenoten kunnen per tweetallen driekwartier lessen met de focus aan het werken aan de soepelheid van je paard. Uiteraard zijn dat oefeningen die de basis van je paard verbeteren én leiden tot verbetering van je wedstrijdoefeningen. Lees meer over deze clinic>>