Trainingsweekend

Trainingsweekend dressuur

Tijdens een trainingsweekend train je samen met je paard of pony drie of twee dagen dressuurmatig door om jullie prestaties in de training en/of de wedstrijdring te verbeteren. Het weekend is geschikt voor ruiters en amazones van elk niveau. Regelmatig werken we aan een fijne aanleuning en betere nageeflijkheid, waarbij een paard rechtgericht wordt, of besteden we aandacht aan bepaalde oefeningen uit een dressuurproef. Misschien wil je gewoon leren om lekker te leren rijden op vreemd terrein, dan wordt dat jouw doel! We besteden extra aandacht aan dingen waar jij graag aan wilt werken. Er is daarbij aandacht voor het exterieur en bespiering van je paard. Je paard krijgt in dit weekend dan ook een welverdiende sportmassage. Wil je een keer je paard aan de hand trainen, met balkjes werken? Dan kunnen we dat ook inpassen. Kortom: Een veelzijdig weekend! Dus lijkt het je wat om samen met mij jullie als combinatie te verbeteren? Schrijf je dan in voor een trainingsweekend!

Benieuwd naar de trainingsweekenden dressuur van 2017? Je vindt ze hier:

April 2017>>
Mei 2017>>
Juni 2017>>

Augustus 2017>>

dressuurinstructie
Lessen

In de dressuurlessen kijken we hoe we de combinatie het beste kunnen verbeteren. Dat kunnen ook lessen met balkjes zijn of indien gewenst een longeerles. Daarnaast plannen we altijd een les waarin we aan de hand werken met oefeningen om je paard soepeler te maken.

Sportmassagemobielewebsite_massage

In het weekend is er ook tijd voor ontspanning van je paard. Hij krijgt een sportmassage één van de dagen, daarbij geef ik een analyse van de spierspanning in relatie tot het rijden.

Programma

Een 3 daags trainingsweekend bestaat uit:
– 6x les (waarvan in ieder geval 1 aan de hand in duo’s)
– sportmassage paard/pony
– analyse van de spierspanning van paard/pony en tips voor in de training

Tweedaags trainingsweekend
Een 2 daags trainingsweekend bestaat uit:
– 4x les (waarvan 1 aan de hand in duo’s)
– sportmassage paard/pony
– analyse van de spierspanning van paard/pony en tips voor in de training

Algemeen
– lunch inbegrepen
– koffie/thee inbegrepen
– stalling (stro of vlas)
– direct aan het bos 

Lijkt het je leuk om een lang weekend dieper op je training in te gaan? Een keer een frisse blik op jouw training te krijgen waar je thuis weer mee verder kunt? Schrijf je dan in voor 1 van de trainingsweekenden. Ik vind het belangrijk om iedereen individueel goed te kunnen begeleiden, dus er is per weekend maar beperkt plek. Mail naar info@hetsoepelepaard.nl om je op te geven.

Data trainingsweekenden:

11 t/m 13 mei

6 t/m 8 juli

14 t/m 16 september

Locatie

We maken gebruik van de faciliteiten op manege Blauwendraad in Rhenen. Een fijne accommodatie waar we alle ruimte hebben en waar een gastvrije en gezellige sfeer hangt!

Het ligt in een prachtige omgeving, direct aan het bos.  Je paard kun je stallen in een box met stro of vlas. We kunnen gebruik maken van de buitenbak of een ruime binnenbak met goed bodems én kunnen vanaf de manege meteen het bos in zonder over de weg te moeten.

*Het is mogelijk om tegen een kleine bijdrage in je eigen tent te kamperen op de manege. Je kunt dan gebruik maken van de badkamer en toilet.

Tevens zijn er diverse B&B’s in de directe omgeving!

Trainingsweekend dressuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *