Paarden

Elmiro (Florencio x Ramiro)

Elmiro is een grote imposante ruin. Hij is sinds mei 2017 in mijn bezit. Elmiro heeft in Engeland in de sport gelopen. Hij kent alle trucjes, maar zonder zijn lijf te gebruiken. Daarom zijn we helemaal terug naar de basis. Hij is getalenteerd, maar krijgt de tijd om zich beter te ontwikkelen. Ik heb alle vertrouwen in hem!

Don dressuur wedstrijd bunschotenDonophan
Don is een lieve NRPS ruin. Mijn zus Ellen en ik rijden allebei wedstrijden met hem. We starten momenteel ZZ licht en zijn ons aan het klaarmaken voor het ZZ Zwaar.

Alano
Alano is een 12 jarige ruin van Niagara. Ik train Alano voor zijn eigenaresse gemiddeld 2 keer per week. In korte tijd is hij ontzettend hard vooruit gegaan. Alano had veel moeite met het buigen in zijn lichaam en wilde graag vooral op de voorhand duiken. Door gerichte en consequente training gaat hij steeds beter dragen en voelt hij fijn aan. Ik start hem nu ZZlicht.

Detry 2015Detry
Detry is een prachtige voorlopig keurmerrie van Sandreo x Gribaldi. Deze superbrave beauty valt op door haar uitstraling en lichtvoetige draf. We hebben M2 gestart. Ik heb haar in juni 2017 verkocht naar een heel fijn adres.

Excellent wedstrijd
Excellent
Excellent is een 7 jarige ruin, Spielberg x Cocktail. Excellent train ik ongeveer 3 keer per week voor zijn eigenaresse. Daarnaast breng ik hem op wedstrijd uit. Ex werkt inmiddels fijn mee, hij is wat kijkerig en springerig, maar is zich echt aan het ontwikkelen tot een fijn sportpaard. Met Excellent start ik M1.