logo-klein
 
 
Een plaatje om te zien!

Een plaatje om te zien!

19, februari, 2018

In mei 2017 kocht ik Elmiro, een 8 jarige KWPN ruin van Florencio x Ramiro Z, mooi opwaarts gebouwd en 176m groot. Een plaatje om te zien. Alle oefeningen tot en met het  Z2 zou hij beheersen. Wel een sensibel paard en toen ik belde kreeg ik te horen dat er nog wel werk aan

Lees verder

trainingsweekend dressuur 19 en 20 augustus

24, augustus, 2017

Afgelopen weekend kwamen Annika en Nina met hun twee friezen een weekend bij mij trainen. Ja, twee friezen! De koffievos is er ook één ;-). Annika Nina zijn twee supergemotiveerde en enthousiaste meiden. We hebben dan ook een weekend keihard getraind én bovenal veel gelachen!

Lees verder

Help, mijn paard klappert met zijn hoofd!

24, juli, 2017

Ken je dat, je paard is onrustig in de aanleuning en soms.. klappert hij zelfs best hard met zijn hoofd. Je probeert je handen zo stil mogelijk te houden, maar helaas blijft het probleem terugkomen. Een probleem dat regelmatig voorkomt bij ruiters en amazones die bij mij komen trainen.

Lees verder

Trainingsweekend dressuur Pinksteren 2017

5, juni, 2017

Drie vrolijke en enorm gemotiveerde meiden, prachtig, zonnig weer en fijne pony en paarden maakten het weekend helemaal af. We hebben heerlijke getraind, de paarden zijn gemasseerd, we hebben aandacht besteed aan werken aan soepelheid van je paard met grondwerk en niet onbelangrijk; gezellig en lekker geluncht!

Lees verder

Trainingsweekend dressuur 13 en 14 mei

15, mei, 2017

Het trainingsweekend dressuur van 13 en 14 mei stond in het teken van de juiste aanleuning van het paard. Alledrie de combinaties hadden op hun eigen manier de aanleuning als aandachtspunt. We hebben prachtig weer gehad, afgewisseld met wat verfrissende buien op zondag, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben proefgericht getraind, met de hartslagmeter gereden en aan de hand gewerkt met de paarden. Een vol programma!

Lees verder