Agenda

We hebben voor 2018 weer een leuke agenda samengesteld vol met activiteiten, kijk hieronder wat we allemaal organiseren en meld je aan:

 

Workshop ‘Masseren Kun Je Leren!’

Lijkt het je leuk een dag te besteden aan het leren masseren van je paard én wat meer te begrijpen van de anatomie en de spieren? Meld je dan aan voor de workshop ‘Masseren Kun Je Leren!’

In deze workshop behandelen we globaal de anatomie van het paard, om daarna eenvoudige massagetechnieken toe te passen waarmee je zelf je paard kunt ondersteunen en daardoor eerder problemen voelt aankomen.
Aan het einde van de workshop kijk je anders naar je paard en kun je thuis volop gaan oefenen! Kosten 50 euro pp, incl lunch en handouts van de presentatie + samenvatting van de dag.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

 

Workshop ‘Masseren Kun Je Leren – Deel 2’

Op veler verzoek heb ik een vervolgworkshop je paard masseren kun je leren ontwikkeld. Heb je de eerste workshop paardenmassage bij mij gevolgd? Of heb je de workshop Anatomie en Massage bij mij gevolgd? Misschien al ergens anders een workshop paardenmassage gedaan? Dan kun je meedoen!

Deze workshop bestaat voor 90% uit praktijkoefeningen.
We starten de workshop wel met kort stukje theorie, maar gaan dan al snel de massagetechnieken die we vorige keer hebben gedaan, herhalen. Daarna richten we ons op beenmassage en laten we de paarden stretchoefeningen doen! Kosten zijn 40 euro pp.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden 

 

Trainingsweekend Dressuur

Hard werken, meer inzicht in het exterieur en de bespiering van je paard of pony, veel gezelligheid en genieten , en aan het eind van het weekend.  Voel je een enorme verbetering en neem je bakken huiswerk mee naar huis!


En dat allemaal in drie dagen… Ik ga de uitdaging aan, jij ook?

In twee of drie dagen kom je met je paard om dressuurmatig te trainen, heel veel te leren en jullie prestaties te verbeteren!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden